Nu är vi hemma!!!

Ja nu har Kim och jag kommit hem från BB. Vi kom hem igår eftermiddag.. Storasyster är också här och hon är som en extra liten mamma åt  honom :)  Hon som var så motsträvig till en början men nu är hon så mån om honom. Så det är bara att låta henne hållas..

Förlossningen gick bra inte riktigt så snabba ryck som med Jasmin utan det drog ut lite på det... Men de gav mig dropp för öka värkarna och då tog de fart.

Kim är född 18.59 den 28/12-08 vikt 3970g och 53 cm lång så en liten klump var det som kom ut. Men jag klarade mig från att spricka.. Så inga stygn här inte  :) och jag hade ingen smärtlindring alls.
Min väninna var sjuk så hon kunde inte vara med vid förlossningen men min pappa var med hela tiden så han är riktigt stolt morfar som fick klippa navelsträngen.
Ammningen har kommit igång nu efter lite gnissel. Kim kunde inte få till sugandet till en början utan sög gärna bara på sin egen tunga men nu har han börjat fatta galoppen..





Lite bilder från den första tiden utanför magen..

Nu önskar Angelica Jasmin och Kim er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!

Nu åker jag till BB!!

Ja ha nu var det dags att ge sig iväg till Förlossningen..
Jag uppdaterar naturligtvis när jag kommer hem igen.. Längtar nu bara tills det är över. Men jag har riktigt starka värkar nu.. Ingen återvändo längre.



Så nu åker jag........

Hemma igen...

Lördag kväll 27 December.. Dagen D var kommen då det var sagt att lille Kim skulle komma till världen.. Men ännu så länge har inget hänt och jag känner inga direkta tendenser att det skulle vara något på gång heller.. Men det är några timmar kvar innan den 27 är över..
Vi har varit i stugan hela julhelgen och bara haft det mysigt och skönt. Med massa god mat och julgodis :)
Jasmin hon uppskattade alla sina julklappar så det blev verkligen lyckat.



Ja så man går här fortfarande i väntans tider.. Så någon julbebis blev det inte han tyckte säkert att det var så gott med all julmat jag proppade i mig så han stannade kvar i värmen  :)

Nu blir det mys framför tv:n.
Önskar alla en god fortsättning.......

Nu bär det av ......

Ja nu bär det av till julfirandet i stugan.. Så det kanske inte blir så mycket bloggat nu i helgen.. Det kan vara lite taskig kontakt med telia där ute så vi får se..  Bilen är packad med alla julklappar,mat, godis och naturligtvis alla djuren som ska med... Har nu även varit och fixat en bilbarnsstol till Kim ifall han skulle få för sig att komma ut så han kan åka säkert hem från BB. Det ska bli skönt att fira jul med familjen äta gott och bara njuta av tillvaron. Det största minuset blir ju att det är första julen utan min kära mamma :(  Men sådant är ju livet inget man kan styra över tyvärr...



Från oss alla till er alla en riktigt GOD-JUL!!!! Kramar från Angelica & Jasmin

Brum brum nu bär det av till stugan och Kållandsö.............

Sista MVC besöket ???

Ja idag har jag varit hos barnmorskan kanske för sista gången.. Alla värden var bra, magen den växer som den ska.. Och nu så ligger han fixerad :) Man drar alltid en lättnandes suck varje gång man varit där och man har fått positiva besked..
Så nu får man se när Kim ämnar vilja komma ut till denna värld.. Det är sagt att det ska ske nu på lördag den 27 December.  Men för Kim´s bästa kanske det är bättre om han ligger kvar lite till så han kommer nästa år istället.
Som tur är så styr man inte över det :) Det blir när det blir..
Jag har fortfarande inga känningar alls på att det skulle hända något.



Jasmin i rallytagen :)  Hon lär nog få konkurens om fyrhjulingen när Kim kommer upp i åren lite.. Men då är hon nog så stor att det kanske är bara killar som gäller för hennes del :)

En bra dag önskar jag......

Godis sugen...

4:e advent har snart passerat.. Jag har städat, tvättat och slagit in julklappar..
Nu framåt kvällen blev det himla sug  godis tarmen på något riktigt smarrigt.. Skåpen här hemma ekar lite tomma nu för jag hinner inte fylla dem jag äter upp det lika snabbt som det kommer dit :)
Så det var bara till att ge sig iväg till affären och handla..  Nu när jag kom hem så gjorde jag mitt eget godis.. eller godis och godis?? Snarare mumma röra..

Vispgrädde,cacao och socker... Vispar det till en väldigt smarrig röra bara att hugga tag i skeden och äta..
Detta brukade min mamma göra till mig när jag var liten:)



Ja jag känner mig som en gottegris men trivs bra med det..
Ha en bra kväll med ljus och mys......

Bebis redan ????

Idag har jag sovit riktigt länge.. Vaknade kl 10.00 och var så pigg. Har nu sprungit runt med dammsugaren och torkat golven.  Efter blev det frukost massa kaffe och skinkmacka.. Myset uteblev lite för solen skiner ute och adventsljusen på bordet har inte den effekten då..
När jag var inne i Kim´s rum och städade så gjorde jag en upptäckt.. Jag har redan fått en bebis ..............
Min lilla Hjördis hade bäddat ner sig så fint i Kim´s säng och låg och sov..  Ja ja jag vet inte det bästa att låta katten ligga där.. Men hade inte hjärta att ta bort henne.. :) Det blir bara lite mer sysselsättning åt matte som måste tvätta en massa igen.. För det är ju inga hårlösa katter jag har :)



Hjördis ser lite nyvaken ut :) men söt ändå...

Önskar alla en mysig 4:e advent......

Middag!!!

Lördag redan tiden går så fort.. Idag har jag haft hand om min broder när pappa har jobbat.. Och då blir det matlagning för hela slanten... Broder står gärna nära hela tiden och kollar vad man gör för det kan ju hända att man får en liten smakbit :)
Köttfärslimpa med salami och champinjoner och potatismos blev dagens meny......

KÖTTFÄRSLIMPA:                                                                                

500g blandfärs
Salami                                                                                                            
1 burk hackade champinjoner
1 gul lök
1 ägg
1 vitlök
Ströbröd som svällt i lite mjölk
Salt
Svartpeppar
Soja
Öser köttfärslimpan med köttbuljong mellan varven
när den puttrar i ugnen
175 grader 45-60 minuter


Och naturligtvis hemmagjort potatismos...

Jag,pappa och brorsan har nu ätit med god aptit.
Nu blir det kaffe på maten och kanske en liten tupplur :)

Vänner........

Så har snart denna dagen gått också.. Mitt internet har varit ur funktion hela eftermiddagen strul hos telia antar jag.
Men det har nog bara varit bra för min del har verkligen vilat och vilat.. Har haft sådan ihängande huvudvärk hela dagen men det börjar släppa nu.
Som sagt så var en kompis här och fikade en stund vi pratade om ditten och datten. Hon erbjöd sig att följa med och närvara på BB vid förlossningen om jag inte ville vara själv utan ha lite stöttning. Väldigt fint av henne att erbjuda sig.
Hon gjorde det nog för hon vet nog att jag aldrig skulle fråga.. (van att klara det mesta själv)
Kan vara riktigt skönt att ha någon att prata med eller kanske skälla på vem vet :) om det nu skulle dra ut på tiden inne på BB.. Smidigt någon som kan ta kort också för det blir lite svårt att göra det själv..
Så det blir nog att jag tar med min väninna.

        

Vänner är bra att ha så vårda vänskapen.....

Ha en underbar kväll


Tidig morgon......

Vaknade kl 05.00 av att mina katter började ha världens brottningsmatch i sängen bredvid mig. Sen flög de i väg över golvet och jagade varandra det lät som en hel elefant jord. Kunde inte somna om.. Det vara bara till att kliva upp.
Käkade frukost bestående av mannagrynsgröt, lussekatter & kaffe :) Inte speciellt nyttigt men gott.
Efter min lilla saltomotal i trappan igår så är jag lite halt och lytt. Men det som inte dödar det härdar som det heter.



Ska nu röja undan lite här hemma. En kompis kommer och fikar nu på förmiddagen..

Gomorron,gomorron............................

AJ!!

Klumpiga jag.. Nu när jag gick ner i trappan vad händer då. Jo jag halkar i trappan och slår i ryggen,får benet under mig och är ganska mörbultad nu känns det som.. Ett stort blåmärke på smalbenet och underarmen.
Ja ja gjort är gjort.. 


Nu blir det till att ta en värktablett och bädda ner sig i sängen..

God natt och sov gott :)

Förtida Julklapp!!!

Fick en förtidig julklapp idag som jag inte kunde låta bli att öppna :)
Det var CHOKLAD.....  Riktigt god var den. Asken var inte dum den heller.  Så när chokladen är uppäten kommer asken att bli förvaring för smycken. Bra med lite återvinning.
Chokladen var tydligen inhandlad på Lidl.. Mumsiga nougat praliner var det i.. Och godis tokig som jag är just nu iaf så åkte locket av fortare än kvickt :)



Nu blir det upp i soffan med asken i knät och mumsa.. Den kommer nog vara slut innan kvällen är över.

Barnrummet!!

Har grejat lite i Kim´s rum idag.. Spikat upp lite tavlor och annat pynt.  För ett tag sen så köpte jag mysiga fack man hänger på väggen..  Det är 
Cult Design som har denna serie för barn. Finns mer saker jag ska inhandla i den serien till Kim´s rum. En förnsterlampa blir det absolut blir bra att ställa dit när julen ska städas ut.
Det som saknas till rummet nu är lite mer hyllor att sätta på väggarna, låd förvaring för alla kommande leksaker :)



Nu ligger det nappar & lite mjukdjur i dem som väntar på att bli använda :)

Väntans tider!!

Det är verkligen inne i slutspurten nu med graviditeten.. Nu de sista dagarna har jag blivit så trött skulle kunna sova dygnet runt känns det som.
Vaknar minst 2 gånger per natt och måste upp på toa. Iof så somnar jag ganska fort igen så något jätteproblem är det inte. Det jag tycker är värst är att jag samlar på mig så mycket vätska i kroppen är konstant svullen om benen.
På morgonen när jag sätter mig ner så börjar det hugga i ryggslutet känns som tusen knivar inte alls skönt.. Magen börjar kännas riktigt tung nu det pressar nedåt och får springa på toa stup i kvarten.

Men men än så länge inga tendenser på att förlossningen skulle vara i antågande. Men det kan dra igång fort. Det gjorde det med Jasmin. Fick förvärkar och vi var på BB kl 05.00 kl 07.01 är hon född. Snabba ryck. Hon är  född 2 veckor förtidigt så man går här hemma och känner efter om det skulle börja men ack nej..
Det kan ju vara så att killen inte har så bråttom ut som Jasmin hade.



Så söt bild..
Ha en fin dag alla :)


Gäsp..

Ja så har snart denna dagen och gått.. Vad har jag fått gjort idag mer än att göra klart alla julklappar.. INGENTING!! Somnade i soffan i eftermiddags och sov i 4 timmar.. Men det känns som att jag skulle kunna krypa ner i sängen redan nu och sova gott till i morgon bitti.. Det är väl kanske graviditeten som gör att jag är så trött nu det sista.

När jag vaknade blev det till att slänga ihop lite mat.. Mackaroner och köttbullar snabbt och lätt.. Fick äta mest pasta för köttbullarna fanns det 2 st katter som var väldigt intresserade av.



Pappa ringde nu och frågade om jag ville förlja med ut till stugan en sväng.. Det skulle komma folk dit så han hade köpt smörgåstårta.. Visst det är så gott men jag orkar inte följa med. Och förhoppningsvis så sparar han en bit till mig som jag får sen..
Nu ska jag bara dra filten över huvudet och kolla på tv en stund..

Ha en bra kväll...

Julklapparna är klara!!!

Nu har jag suttit och köpt färdigt alla julklappar..
Jasmin var inte så svårt när man väl hittade önskelistan på hennes Bilddagbok.
Min broder han får 3 st olika tröjor,påslakansset och 2 cd-skivor med dansband (som han älskar). Nej det finns ingen risk att han skulle läsa detta. Han är autistisk och behöver hjälp med allt kan varken prata eller läsa..
Till min fader var det lite knepigare han har ju allt...  Men till slut så blev det även 2 st dansbandskivor och en helårsprenumeration på en tidning om gamla bilar eftersom han är galen i bilar.. Han har en samling med ca 500 olika leksaksbilar...



Så nu behöver man inte tänka på julklapparna mer.. Jo en sak till är det faktiskt kvar att fixa julgodis till alla våra kära djur. men det är lätt fixat.. Jasmin har även sagt att hon ska köpa tomteluva till katterna och julhalsband med en röd snusnäsduk.. Vi får se hur länge luvan sitter kvar på huvudet.. Max 1 sek om jag känner dem rätt..

Ha en bra dag allihopa :)

En fråga????

Jag har en fråga till er alla som läser min blogg...  Efter nyår tänkte jag lägga in en branvagns bild varje dag och skriva fakta om den.. Som jag tidigare berättat så var min mamma största intresse barnvagnar.. Hon har samlat det genom en massa år så det finns ca 80 st olika båda barnvagnar och dockvagnar.
Mestadels är det gamla vagnar från sekelskiftet fram till 1998 ca..
Min tanke var att det skulle bli som en liten serie varje dag.  Mammas dröm var att öppna ett museum men hon han inte göra det innan hon gick bort.  Så detta kan kanske bli som ett litet dagligt blogg musem... Jag ska naturligtvis försöka uppfylla mammas dröm om museum men man ska hitta lokaler att vara i också..



Lägger in en bild på en barnvagn som är så fin.. Ingen som vi har men den måste komma med på bild iaf..
Det är en Inglesina Classic den  kostar ca 10 000 kr att köpa. Men vill man skämma bort sin bebis så varför inte. Den har höga och stora hjul super bra när det är snö och grus..

Så svara gärna på frågan om det skulle vara något med en barnvagn varje dag efter nyår????

Sista dagen!!

Ja då var det sista dagen på sjukskrivningen.. Nu är det alltså 2 veckor kvar tills beräknad förlossning.. Man kan inte bli sjukskriven längre nu utan man får börja ta ut föräldrapenning.. Känns ju lite konstigt att anmäla sig till försäkringskassan och få föräldra peng redan innan man ens har fått ut det lilla knyttet :)
Men det blir till att göra så.
Pratade med chefen igår om detta och han tyckte inte det var någon ide att jag började jobba bara för några dagar.
Nu ska jag sätta mig och fylla i alla papper som ska in till försäkrningskassan.. De har väldigt gamla uppgifter på min inkomst och fel arbetsgivare mm.. I och för sig är det väl bra att de har gamla uppgifter för det bevisar bara att man inte är hemma och är sjuk så ofta..



Nu blir det morgon kaffe och frukost... hade faktiskt lite sovmorgon idag också :)
En bra dag till alla från mig ..

Utmärkelse!!!

Jag har fått en jättesöt utmärkelse av min blogg vän Lycklig kvinnas blogg    Tack så jättemycket :) söta du...



Motiveringen är:
Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande! Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Vårt hopp är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu flera vänner fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare. Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse... 

Så här följer mina nominerade bloggar..

Sarah 

Sassabassa 

Maddie 

Crazy Beautiful wold 

Anna 

Avvesmorsa 

Miss hope ful 

Tina 

Helena

Det är ni väl värda :)

Julbord!!!

Ikväll bär det iväg på det första julbordet :)
Det ska bli så gott med all julmat och för att inte prata om allt godis..
Vi ska äta på Götala Herrgård som ligger utanför Skara. Har varit där en gång tidigare så jag vet att Julbordet är riktigt bra.



Finns verkligen allt som hör ett julbord till. Så nu får man lämna plats för all mat som jag tänker proppa i mig :)
Ha en bra kväll alla..

Underbar kräm!!!

Ett litet tips från mig och min dotter..
Vi köper Proactív Solution en jättebra serie för din hud. Jag har inte broblem med finnar men jag använder det i alla fall.
min dotter får lite finnar mellan varven och detta fungerar verkligen för henne.
Nu i den senaste leveransen kom det med en helt underbar kräm..
Green tea moisturizer..



Pris 149 kr      Man kan köpa det via TV Shop  & jag är jättenöjd..

3:e Advent!!!!

Stress???
3:e advent och ljusen brinner.
Många frågar sig om vi hinner.
Hinner vad då??
Fixa allt innan julen..
Jo då vi hinner, det blir jul ändå utan alla måsten & krav.
Allt behöver inte vara perfekt,utan umgås med släkt & vänner.
Ta en glögg eller två slappna av & ruffsa dig i håret snart kommer det nya året..

Önskar alla en mysig 3:e advent


Lucia & varit i stugan!!!

Då var man hemma igen..
På fredags kvällen packade vi in katterna i bilen och åkte till Kållandsö för att övernatta i stugan.. Skönt att komma dit och bara mysa lite.. Katterna var väl inte så förtjusta i att åka i bilen men de överlevde i alla fall... 
Jasmin har klätt granen, pappa har bytt till julgardiner och sprungit runt med tomtar och ställt i hörnen. Boris och Hjördis (katterna) har snosat runt i hela huset och kollat så det inte fanns några möss.. Efter det var gjort så har de mest legat och slappat som bara katter kan :)
Och jag har suttit och tittat på och dirigerat :)   Nej då jag har allt bidragit jag med.. Har stått för matlagningen..
Här kommer ett litet kollage från våran stuga..



Nu ska jag laga mat ige :) Spagetti och köttfärssås fick jag beställning på av Jasmin.. Sen blir det mys i soffan med tv och massa godis..

Önskar alla en trevlig lucia kväll.

Sovmorgon & Fredag!!!

Oj idag sov jag ända tills kl var 09.45 så ovanligt.. Brukar vakna vid absolut senast 08.00.. Men inte idag kanske har att göra med att jag var uppe mitt i natten och gjorde vad då jo åt nattamat :)
Man blir ju hungrig på vilka tider som helst nu när man har en extra person i magen som tydligen vill ha lite extra mat :)
När man tittar ut genom fönstret här så snöar det & har gjort så hela natten.. Ett riktigt vinterlandskap så jullikt..

Ska hoppa i i duschen nu och fixa till mig lite.. Sen i väg och hämta min docka (Jasmin) i skolan. Vi ska ge oss ut på stan och köpa julklappar till henne. Hon har fått pengar av morfar så hon får välja vad hon vill ha.. Även fast hon vet vad det är så blir de inslagda i paket :) Hon får ett helt gäng med saker från mig som hon inte vet vad det är..Så lite spännande iaf..

       
   Jasmin                                           Jasmin

Tack alla för fina komentarer i mitt inlägg Vad ska man säga???

Ha en bra dag allihopa..

Längtar!!!

Nu längtar jag verkligen till min lille Kim vill komma ut.
Benen känns som stockar, böja sig ner efter något man tappat är rena företaget :)
Gå ut och gå en längre promenad kan jag inte göra för då börjar ryggen säga ifrån.  Kan inte ha någon utav mina ringar längre fingrarna är som prinskorvar.. Samlar på mig en massa vätska i kroppen så snart skvalpar det när jag går...

Men ännu så länge finns det inga tendenser på att det ska dra igång tidigare. Klart att man får lite värkar mellan varven men sen händer det inte mer.  Det blir nog till att gå tiden ut till den 27 December.
Eller så kommer han som en liten julklapp på julafton..



Jag har ingen röd tomteluva tilll honom men jag får nog köpa en :)



Bild på min mage känns som om den ska spricka snart :)

Ha en trevlig kväll alla..  Ska krypa upp i soffhörnet och glo på tv...

Snart slut :(

Åh min underbara kräm börjar ta slut.... Den är verkligen en räddare i nöden.. Nu i sluttampen på min graviditet så svullnar mina vader & fötter det gör nästan ont att gå på dem..  Brukar sätta mig i ett fotbad med Salubrin i vattnet..
Efter så smörjar jag in mig med denna kräm med Kamfer-Extrakt det lindrar verkligen.. Blir som en kylande känsla så skönt.. Sen så åker mina stödstrumpor på.. Skulle inte klara mig utan mina strumpor nu.



Krämen kommer från Yves Rocher  

Så det blir till att beställa en ny.. Såg att de har ändrat utseende på tuben nu.. Den är lila istället.
Kan verkligen rekomendera denna mot tunga elefant ben :)

Ha en bra dag..

Min Julskinka!!!

Gjorde ju som sagt min julskinka igår..  Pappa och min broder var här på kvällen och provsmakade.. Den fick godkänt!
Nu på morgonen när man vaknade så sög det riktigt i tarmen efter en god skink macka :) 
Ingen mannagrynsgröt idag alltså..  Jag kokade den inte utan gjorde den i ugnen så smidigt..

Receptet!

* Vira in skinkan i aluminiumfolie
* Skär lök i bitar & lägg i
* Kryddpepparkorn ska också med
* In i ugnen ca 75 minuter/kg i 175 grader

Grilljering!

* 1 ägg
* Flytande honung
* Senap
Blanda allt och pensla skinkan strö över ströbröd.
In i ugnen ca 20 minuter tills skorpan fått lite färg. Ca 200 grader
  Färdigt.. Bara till att avnjuta din skinka  
         

Ytterligare en tävling!!!!

Som jag är med och tävlar i...Vad kan man vinna jo en snygg lykta nu till JUL..
 Hoppas på tur.. Var med & tävla du med :)

Gå in hos Eikkala  



LYCKA TILL ALLIHOPA :)

Mvc besök!!!

Har idag varit på MVC för vanlig undersökning.. Går nu snart in i vecka 38..
Kim´s hjärtljud var bra, mitt blodtryck låg på lagom nivå..  Kim han ligger med huvudet nedåt och långt ner i bäckenet men huvudet är fortfarande ruckbart.  Jag fick en uppgift till i morgon bitti.. Ska fixa till en urinodling. Hon hittade spår av protein i min urin så för säkerhets skull så ska jag lämna en odling.
Min huvudvärk är fortfarande likadan och vill inte släppa greppet om skallen.. Men det är bara att fortsätta att käka citodon och bli lite snurrig i kolan..
På vägen hem hämtade jag ytterligare lite paket på posten. Så nu har det lilla hjärtat till Kim´s barnvagn kommit..



Hjärtan hittar du hos Cool Children  finns mycket fina saker där till bebisar...

Nu ska jag koka min första julskinka för i år :)  MUMS!!!

Tävling!!!

Är med och tävlar om dessa underbart fina hjärtan.. I min favorit färg också :)
Så vill ni vara med och tävla ni också gå in och delta

På  Elenas sida



Alltid roligt med tävlingar & se om man har någon tur..
Så lycka till allihopa ....

Gulligt SMS!!!!

Fick ett så gulligt sms av min dotter...   Roligt var det också..

Om en fet skäggig gubbe klättrar in genom ditt fönster
& trycker ner dig i en stor säck, bli inte rädd..
Jag har sagt till tomten att jag vill ha dig i julklapp!!!!!


Ja tackar så mycket Jasmin.. Vill ha dig i julklapp också :)
Ska nu knata bort till pappa och käka kvällsmat.. Han ringde nyss

Önskar alla en fortsatt trevlig advent...

2:a ljuset tänt!!!

GOD MORGON!!!
2:a ljuset tänt & det är advent..
Frukost med tända ljus..  Min nu obligatoriska tallrik med vad ??? Jo mannagrynsgröt :)
En stor kanna med kaffe kommer slinka ner nu under förmiddagen. Kan faktiskt dricka kaffe fast jag är gravid många slutar ju dricka det när de blir gravida.  Men när jag var gravid med Jasmin så började jag dricka kaffe gjorde inte det innan jag blev med barn..  Så vi har nog alla våra egenheter under graviditeten..
Ska nu sätta igång med att tvätta filtar, mina små katter älskar att ligga på dem och de hårar ner så fruktansvärt så det är bara att tvätta..



Såg att jag & min dotter har namnsdag idag!!!! Så jag får slå en liten signal och gratta henne.. :)

Ha nu en skön dag med ljus och mys..

God natt !!!!

Efter en helt underbart mysig eftermiddag helt alena..
Så ska jag krypa ner i min sköna nybäddade säng, sappa runt lite bland kanalerna på tv:n..
Somna gott och fara iväg ut i drömmarnas land :)



god natt & sov gott alla bloggare :) zzzzzz......

Min eftermiddag!!!

Håller nu på och lagar mat till brorsan och min far..  Det blir isterband och potatismos :)
När middagen är avslutad.. Då är det dags för min egentid.. Helt ensam resten av dagen.
Blev inspirerad till att göra en egen hemma SPA dag när jag kollade runt bland bloggarna.
Krypa ner i ett varmt bubbelbad, ansiktsmask & hårinpackning..  Skrubba sig rejält och få bort alla döda hudceller..
Sedan en rejäl rundsmörjning med brun utan sol kräm..
Ta på sig den nytvättade morgonrocken och bara mysa resten av kvällen så SKÖNT!!!!!!
Har ni egentid så gör absolut detta och skäm bort er själva en stund.





Ska göra en fruktdrink (alkoholfri) och krypa ner i skummet & bara njuta...


Vad är du för hund????

Ett litet roligt test..
Jag blev en Bullmastiff :)


Vad blir du???? Gå in på sidan och testa...

Hundtest

Tävling!!!

Är med i en tävling som lottar ut en underbar krukgubbe :)
Gå gärna in  på denna sidan och var med och tävla..

hem & inredning

Tävlingen pågår till Söndagen 7/12 kl 12.00 så skynda skynda......



LYCKA TILL ALLIHOPA!!!!

Klippt till....

Dagen har passerat förbi utan missöden..
Gått omkring och skrotat här hemma sörplat kaffe och sprungit i skåpen för att hitta något lämpligt att tugga på.
Och naturligtvis har det slunkit ner både det ena och det andra i magen..
Har även varit och klippt till mig i håret.. Lika bra att passa på nu innan man ska in till BB.. Sen vet man hur det blir när man kommer hem  finns inte riktigt tiden över till sådant då med en liten parvel i huset..
Svängde förbi affären och hämtade en massa paket som nu har kommit..



Min Fredags kväll kommer bestå av julklappsinslagning framför tv:n..

Mysig Fredag till alla......



Frossandet fortsätter....

Äter,äter & äter.....
Kvällsmaten igår bestod av en pizza.. Gick och lade mig mätt och belåten.. Vad händer jo efter någon timme i sängen så vaknar man och är vrål hungrig igen. Var uppe vid 00.30 i natt och kokade mannagrynsgröt en jätte tallrik.. Smällde i mig den och somnade gott om igen :)
Nu till frukost så blev det gröt ytterligare en gång.. (när jag var gravid med Jasmin så hade jag noja på risgrynsgröt)
Nu kan jag äta hur mycket mannagrynsgröt som helst.. Noja???
Efterrätten om man nu kan kalla det så blev kaffe och andra hälften av pepparkaksdegen som jag inte slukade igår..



Så undrar hur det ska sluta med allt ätande.. Magen kanske spricker av all mat jag proppar i mig..
Nu ska jag återgå till mitt skåpsätande...
God morgon & ha en fortsatt bra dag :)


Hittade kläder!!!

Ja då har man varit ute och shoppat loss lite igen..
Hittade kläder till mig själv som jag tänkte ha på Julafton. Köpte även julklappar till Jasmin Så nu har jag nog inte mycket kvar att ordna till henne..
På vägen hem gled jag förbi på ICA köpte mat.. Men som vanligt åkte det ner massa annat onyttigt.. :)
En stor Twist påse och Pepperkaksdeg inte för att jag har tänkt att baka idag utan att jag är så sugen på deg.. Så nu har jag smällt i mig ett halvt paket redan...  Kanske det är en lite noja nu när man är gravid.
Och ner i korgen åkte även det nya sköljmedlet från Comfort som ska utge doft när man rör på sig.
Det blir till att tvätta lite och sedan rocka loss på golvet hemma och se om det funkar..



Detta blev inhandlingen i klädväg. Ett halsband åkte med också. Den är töjbar och bra så magen kommer plats om den inte skulle ha minskat :)  Och till detta hade jag tänkt svarta tights.. Det får duga till mig i alla fall :)
Nu ska jag pallra mig ner och laga lite mat till mig & Kim.. :)

Ha det gott så länge...

Kläder!!!

Har käkat frukost,städat och tvättat en maskin.. Så lite nytta har det blivit gjort här hemma.
Men nu tänkte jag åka ut på stan och se om man kan hitta något som man kan ha på sig på julafton...
Vill vara lite bättre klädd då än jag är nu. Går varje dag omkring i mysbyxor och en större tröja.
Kruxet är att man vet inte om man fortfarande går omkring med jättemagen eller om den har minskat???
Vill inte köpa mammakläder. Så det får bli någon slags tunika eller klänning som kan ge plats för magen.
Nu ut på stan för ett röj.
Får se om man hittar något återkommer med det :)

Snö ute!!!!

Ja ha då har det blivit snö här igen.. Återstår att se hur länge det ligger kvar den här gången.
Jag har i alla fall tagit mig i kragen och fixat på vinterhjulen på bilen, kände att det var nog dags nu..
Har även idag blivit bjuden på mat.. Man känner sig riktigt bortskämd :)
Och lampan i trapphuset är fixad så nu slipper jag treva mig fram i mörkret..
Ikväll ska jag åka med till stugan på Kållandsö och hämta hem en bil.. Kanske inte världens roligaste att åka tur & retur bara.. Men vad gör man inte för att hjälpa sin far.



Bild på stugan..
Nästan så man längtar till sommaren igen... Men först får det vara JUL...

Hittade önskelista!!!!!

Nu blev jag glad.. Jag gick in på min dotters Bilddagbok.. Och vad hittade jag där..
Jo en önskelista med bilder på allt som hon önskar sig.. YES..
Så nu har jag köpt lite utav det som var med på bilderna..
Kan ju inte lägga upp bilderna här för då vet hon ju exakt vad hon får..
Nu kan hon fundera lite på vad jag har köpt av allt hon hade på sin önskelista :)


Julklappar....

Ja nu har jag surfat runt på nätet och letat julklappar till min dotter.. Men ack nej jag hittade inget ytterligare..
Hittade istället saker till Kims barnvagn..  Finns hur mycket som helst att köpa till de små bebisarna....

   
    
Reflexer så man syns i mörkret :)



Ett hjärta köpte jag också som det står Rör mej inte...
Jasmin har valt ut påslakan till barnvagnen svart med vita dödskallar på.. 
Mycket svart,vitt & rött.. 

En lugn & skön tv kväll väntar nu..... Önskar er detsamma...

Ringa efter hjälp!!!

Börjar väl må lite bättre nu och känner mig piggare..
Har kollat runt en massa på nätet efter julklappar till min dotter Jasmin.. Men vad köper man till en 11 åring som börjar bli lilla damen ?????  Ja hon är verkligen ett Tokio Hotel fan så det är det enda hon önskar sig säger hon. Men jag har redan köpt nästan varenda t-shirt,tröja och massa annat som finns att tillgå..  Men jag hittade en julklapp till henne som hon inte har. Så det är väl bara att leta vidare på nätet alltid hittar man väl något mer iaf..

Varför jag ska ringa efter hjälp..
Jo jag har en lampa som sitter i taket i mitt trapphus. Glödlampan gick sönder naturligtvis. Och det finns ingen chans att nå den utan att ställa en stege på ett utav trappstegen och sedan klänga som en apa.
Det hade inte varit några problem att fixa själv om man nu inte hade varit höggravid och tjock som en flodhäst :)
Så nu mellan varven kan det vara en nackdel att vara ensamståeende..



Det blir till att ringa pappa när han kommer från jobbet...
Nu tillbaka till julklapparna :)

Illamående!!!!

Suck!!!  Mår illa, yr i huvudet och en hemsk huvudvärk..
Går fortfarande omkring här hemma i morgonrock.  Svettas som attan mellan varven.
Läpparna blir torra och jag törstar otroligt mycket..
Ja slutskedet av graviditeten är ingen hit... Vill bara att lille Kim ska komma ut någon gång NU!!! Men sådan tur har man väl inte så att det drar igång tidigare...
Vill bli mitt vanliga jag igen..




Ska ställa mig i duschen nu och se om man kanske piggnar till & känner sig lite frächare....

Köp & Sälj :)

Har fixat och donat med att lägga upp annonser på Tradera.  Har rensat i Jasmins garderob och det är mycket kläder och skor som hon har vuxit ur.
Man kan ju alltid se om det är någon annan som vill ha dem.  Har varit ute på stan och skickat iväg 3 st vinterjackor som jag fick sålt via Tradera.. Lite kul och köpa och sälja där. Finns ju allt mellan himmel och jord..
Är inne där nästan dagligen för att se om man kan hitta något intressant :)
När jag var ute på stan och rände runt så ringde pappa och ville bjuda på mat... Och det tackar man ju inte nej till.
Då slapp man stå vid spisen idag..



Nu ska jag surfa vidare på nätet och kolla läget :)

RSS 2.0