Måndag.

Nu var det måndag igen och ytterligare en vecka har rusat förbi. I helgen har Kim varit hos stödis igen en natt. Det hade gått jättebra. Det känns verkligen skönt att det fungerar så bra med dem. Och när man kommer och hämtar honom så får man världens leende det värmer verkligen an mammas hjärta.

Jag och Jasmin har varit ute och shoppat lite i helgen det blev löshårsslingor till henne. Och jag köpte en hårsnodd till mig själv måste ju kosta på sig något. Jag har även hjälpt Jamin att fixa till hennes blogg med bakgrunder och header. Det är bara mamma som kan det säger hon. :)  Och det är ju klart att man ställer upp när man får ett sådant förtroende. Här kan ni kolla in min dotters blogg som hon nyligen har börjat på ..


Här kommer lite bilder på vad jag har handlat tidigare som jag har glömt att lägga in bilder på :)

Kram


 


Brorsan.......

Idag skulle jag åkt med min broder ner till shalgrenska i Göteborg. Men min fader han hem från tandläkaren i tid så jag slapp. Min broder har som jag skrivit tidigare autism och han åker på årliga kontroller på neurologen i götet. Inte för att de kan göra så mycket för att hjälpa honom utan det är bara en koll att hans muskler och funktioner är som de ska och att det inte har försämrats.

 

Min broder måste ha hjälp med allt som rör hans vardag. Han pratar inte, utan har ett eget litet språk med vissa ord som vi kan förstå vad han menar. Vi kallar det slabbertyska hans språk :)

Men han är min underbart glada och goda broder och jag älskar honom verkligen.

Kram på dig brorsan :)Leksaksaffär!!!

Ja nu var jag tillbaka igen i blogg världen. Det har varit strul med bredbandet nu i flera dagar så jag har inte kunnat blogga SUCK!! Men nu får vi se hur länge det funkar.

 

I lördags så var jag,Kim och min fader och handlade i Skövde. När vi var där så var det premiär tur för Kim in i en leksaksaffär. Vi gick runt och kollade på massa olika saker och en sak höll jag fram till Kim så han fick kolla. Jag trodde ju att han skulle nöja sig med det så jag ställde tillbaka leksaken. Men då blev det ett härrans oväsen han skrek i högan sky och tårarna bara trillade ner för kinderna. När han väl fick leksaken tillbaka så var han nöjd igen så morfar fick ta fram plånboken och betala.

Vad månde bliva av detta tro ???? Han verkar veta redan nu 9 månader gammal vad han vill ha.

Leksaken han skrek till sig :)


Lördag morgon.

Då var det lördag morgon och jag fick sova ut till klockan 08.00 innan Kim pockade på uppmärksamhet. Då var det bara till att kliva upp och göra frukost till min lille prins. En stor flaska välling slank ner som ingenting. Blöjbyte och lite morgon tvätt. Sen blev det tid för mig att göra mig i ordning och dricka mitt älskade morgon kaffe blev en kanna :) Mums...

 

Kim han hasar ju omkring nu på golvet och snabbt går det. Och han börjar upptäcka en massa saker runt omkring sig. Jag har en tv bänk med glas dörrar och innanför står min stereo. Ibland kan man undra om det är en magnet där som drar honom dit för han ska dit hela tiden och fixa igång stereon. Jag är åt honom och säger aja men han lysnar inte på det . Han skriker i högan sky när jag hutar åt honom och så är han där lika snabbt igen :)

Men det är väl bara till att fortsätta säga aja och hoppas att det går in så småningom..

 


Ytterligare en katt!!!

Jag har fått ytterligare en katt här i hushållet nu. När jag och Jasmin var i Göteborg och handlade i helgen så ville hon ha linser som ser ut som katt ögon :) Det ser verkligen läskigt ut och vad det kan ändra utseendet på en person med bara ett par linser. Ser verkligen läbbigt ut. Hon hade lite pill innan hon fick in dem i ögonen men nu är hon rikgit flink i fingrarna när det gäller att få i dem.

 Bilden är inte den bästa men sådana ögon går min dotter omkring med nu för tiden. Vi köpte mycket annat också i Götet. Kjol, strumpbyxor, cerise hårfärg blev det till Jasmin. Jag hittade en vinterjacka,leggings och 2 tröjor och puder för 645 kr frågade aldrig vad det kostade utan när hon slog in det i kassaparaten så kunde jag ju inte säga att jag inte skulle ha det utan man fick betala och se glad ut :)

Kramar


Helgen varit bra...

Ssom sagt så har Kim varit hos sin stöd familj i helgen. Och det har funkat jättebra.Det var en glad och god kille jag kom och hämtade på söndag eftermiddag :)

Jag och Jasmin vi var i Göteborg hela Lördagen och köpte en massa fina saker. Vi gick och strosade runt i lugn och ro och åt gott på en restaurang. På kvälllen bar det av ut till stugan. Jag, Jasmin Veronica och Catta. Då blev det kall öl och skaldjurspaté och varmrökt lax. Så det blev lite partaj. Och sedan kunde man sova ut ända till klockan tio på söndagen.. Så skönt :)

Kram

 


Göteborg...

Ja då var det Fredag igen. Ytterligare en vecka som har rusat förbi. I morgon Lördag kommer Kim vara hos sin stödfamilj och sova över natt för första gången. Lite orolig är man nog men det kommer säkert gå bra. Vi har varit där nu flera gånger och hälsat på så han känner dem nu. Det kommer säkert kännas konstigt att inte ha lillen hemma i morgon natt.

 

Nu när Kim ska vara där så ska jag och Jasmin åka ner till Göteborg och gå i affärer hela Lördagen och shoppa loss ordentligt. Vi kommer förmodligen hamna på någon mysig restaurang och käka någon god mat också. En skön strosar dag i götet för mig och henne. Det skadar inte med lite egen tid för Jasmin med mamma. Ser fram emot morgon dagen och jag kommer naturligtvis lägga ut bilder på vad som har handlats mm.

 

Önskar er en mysig helg


RSS 2.0