Växtvärk??

Goddagens alla läsare.. Idag har jag varit på BVC med min lille Kim. Förra veckan när jag var där så vägde han 7580g nu väger han 7870g ökat 290 g. Längden har ökat från 67 cm till 69 cm en ökning med 2 cm.Så det är kanske inte så konstigt att han har varit lite mer grinig än vanligt. Skulle tro att han har haft lite växtvärk.
Det verkar som att det kommer bli en stor och stark  kille...Kramar från oss


Gjort slut på pengar........

Idag  var jag ute på stan och handlade.Då träffade jag min kusin Lena och  vi gick och fikade ihop.När vi gick ifrån fiket så låg det så lägligt en guldsmedsaffär alldeles bredvid.Och jag kunde inte bara gå förbi den utan jag var tvungen att gå in :)
Jag investerade i en armlänk från Thomas Sabo som man kan köpa massa olika berlocker och hänga i. Ett par svarta pärlörhängen blev det också. Så jag blev någon tusenlapp fattigare. Nu vet jag vad jag kommer lägga pengar på framöver flera berlocker. Det kommer nog även bli ett halsband i samma stil.....


Lika som bär :)

Jag har ju som ni vet 2 stycken barn en kille och en tjej.
Jämför man bilder på Jasmin när hon var liten talle med Kim så är de verkligen lika som bär. Lite lustigt för de har ju trotts allt inte samma pappa. Så mycket gener från mig har de nog fått :)
Här kommer lite bilder på mina barn när de var små.

 
Jasmin                                Jasmin
 
Kim                            Kim
Nu får ni själva avgöra om ni tycker de är lika mina barn :)
Ha en bra dag alla läsare kram.                      

Till Salu!

Idag har jag satt in annons på blocket på Kim´s himmelssäng i korg. Så nu återstår det att se om man kan få någon krona för den. Han ligger nu mera i spjälsäng eller i sängen bredvid mig :) Ja jag vet man ska inte skämma bort  sina barn att ha dem i sängen hos sig. Men jag vänjer dem vid att ligga i egen säng också,men så ibland så får de ligga bredvid mig i sängen det är ju lite mysigt att ha dem intill sig. Här kommer det en bild på sängen som jag ska sälja.
Och jag hoppas att det finns någon som är intresserad av sängen så den kommer till användning.
Önskar alla en trevlig dag... Kram från mig :)

Stugan

Nu sitter man i solen vid stugan och dricker en starköl. Den första ölen på över ett år. Smakar riktigt bra gör det.Jag  känner av ett litet rus, jag är nog ganska lätt påverkad nu. Idag har jag även tonat håret på min dotter. Mörk mahogny blev resultatet. Jag har även rotat runt lite i lådorna i stugan och vad hittade jag där jo ett par skit coola solglasögon.
Önskar alla en skön och mysig lördags kväll kram från mig

Shoppat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag hemma en liten sväng över helgen. Jag är färdig behandlad med mina el behandlingar och jag mår bra igen. Så igår var jag ute på stan och handlade en massa kläder till Kim han har vuxit så mycket det sista så jag får börja byta ut hans garderob.

Hittade en massa snygga kläder till honom... Milk shake står det på bodyn med kossan på :)
Jag ska nu ta och rensa ut allt som är för litet i han garderobe och sätta ut annons på tradera så man blir av med allt. Finns alltid någon annan som har användning för kläderna så slipper de bli liggandes i en låda och inte komma till någon användning.
Det  jag köpte till Kim var 5 st bodysar,en mysdress med valar på tröjan, 2 par strumpor,en mössa och 1par svarta byxor och 1 par bruna.

Jag skulle kunna gå i affärer varje dag och handla om det vore så. Jag har verkligen kommit in i shoppingtagen. Ska ta och åka till A6 en dag nu fram i genom och besöka IKEA........
Alltid lika roligt att gå på IKEA alltid köper man något när man är där det slinker alltid ner ett paket med värmeljus :)
Nu i kväll blir det mys framför tvn med mina 2 älsklingar :)
Önskar alla en mysig Fredag

Ligger på sjukan igen!!!!!!

Hej jag har inte glömt bort bloggen, utan jag har blivit dålig igen och ligger inne på sjukhuset. Men jag kommer förhoppningsvis hem snart. Kim han växer och blir en stor kille. Nu väger han 7350g och är 66,5 cm lång.
Jag är bara hemma idag på dagpermision och passar då på att skriva ett litet inlägg här. Jag har massor att ta igen vad det gäller läsning på bloggarna.

Här är en bild på mig och några vänner när vi var på en bil visning på min aders jobb. Det är taxi kollegor.
Ska nu kolla runt lite bland bloggarna. Men nu vet ni i alla fall varför jag inte har skrivit kommer hem igen snart skulle jag tro..

Kram på er alla.............

RSS 2.0