Tandsingar!!!!

Nu kommer det tänder i munnen på Kim i rasande fart. Igår upptäckte jag att det skrapade misstänksamt på översidan av skeden. Jo mycket riktigt det var en liten tand som tittade fram i överkäken. Nu stoltserar han med 3 risgryn i munnen:)
Nu får man passa sig så man inte får sig ett bett...

Igår var vi ute på en riktig lång promenad upp till min pappas jobb och där blev det mat paus för både mig och Kim. När vi skulle traska hemmåt så började det spö regna och åska. Men vi kom hem torra och fina för vi fick åka med fader. Väl hemma så somnade Kim som en stock på golvet. Jag slappade i soffan under tiden han sov :) På kvällen lagade jag mat och bjöd min pappa på. Sen klingade det i min sovklocka.

Men nu är det en ny dag med nya upptåg... Ha en fin dag :) 



En slagen hjälte..........


Bakat!

I går eftermiddag gick jag hemma och var så rastlös.. Hittade då ägg i kylen som jag var tvungen att göra något utav.
Det blev muffins för hela slanten. Kanske inte det bästa att göra med tanke på att jag ska försöka minska på mina kilon,men men så blev det. Jag och Kim vi smakade både på smeten och det färdiga resultatet.  Kim han var så han skaka när han fick muffins och sen var det en stor hög med smulor runt omkring honom :) SMASKENS.....

Önkar alla en bra dag och kramar från oss



Kim med munnen full av muffins :)


                                                                                   

God morgon..

God morgon har jag varje dag. Kan i lugn och ro dricka mitt morgon kaffe (en hel kanna :) Men snart får jag börja med andra rutiner på morgonen ska nämnligen börja jobba i september. Kim han ska inte vara på dagis utan en granne ska ha hand om honom. Jag ska bara jobba ca 4 timmar per dag. Eller hur jag nu lägger upp arbetet men halvtid blir det nog ungefär.Det ska blir riktigt skönt att komma igång igen, komma ut och träffa lite folk igen.Man kan känna sig ganska insnöad när man bara går hemma,lever som i en liten bubbla :)
Men nu ska jag fortsätta söla i mig mitt kaffe..

God morgon till er alla.........

                                        

Olika kaffe sorter finns det hemma men även gevalia :)

7 Månader!!!

Ja idag blir min lille Kim hela 7 månader.. Tiden bara flyger iväg,tycker inte det var länge sedan man kom hem med det lilla knytet. Han har redan fått sin första cykel utav morfar. Det lär dock dröja innan han kan cyckla på den det är nämnligen ingen trehjuling utan en med stödhjul på :) Utav mig fick han en hoppgunga han har inte riktigt kommit underfund med tekniken men snart så kommer det nog hoppas som bara den. 

Önskar alla en hoppfulldag :) 


Kim provar sin nya cykel

Här provar vi gungan men det blev inga hopp,benen var som pinnar :)

Fest helg....

Ja denna helgen har jag varit ute och festat loss lite. Första gången sedan jag fick Kim. I lördags var det nämligen Crusing i lilla Falköping. Och hela stan livas verkligen upp och varenda kotte är ute på stan och kollar på alla bilarna. Min fest debut gick väldigt bra, jag blev dock väldigt trött så redan kl 22.40 låg jag hemma i min säng och sov så gott. Kim han kamperade hos morfar på natten så jag kunde verkligen ha sovmorgon på söndagen ända tills kl var 10.30. Det var skönt men konstigt att vakna och inte ha sin lille prins att ta hand om.. Pigg och kry var jag på söndagen städ och tvätt hann jag med innan jag hämtade Kim. Så det var ingen hangover för min del :)

Ha en bra dag.......


Omstylat!!

Idag har jag gjort snyggt i sovrummet med nya gardiner och påslakansset. Förut var det svarta gardiner och svart överkast. Så nu när jag hämtade Jasmin så sa hon att det blev väldigt mycket rosa. Men man måste sätta lite färg på tillvaron mellan varven. Jag kommer nog få sweet dreams. Nu ikväll kommer det bli lugnt och skönt med lite god mat (vet inte vad jag ska laga ännu för Jasmin bestämmer det ) Fredagsmys blir det fast utan chips :)

Nå vad tycker ni blev det förmycket rosa :)?
Kram


Mina inköp!!!

Ja nu har man tagit  sig tiden att lägga upp bilder på vad jag handlade i Ullared. Det blev faktiskt inte så mycket som slank ner. Det blev lite kläder till mig, en skinnjacka till Jasmin,olika kläder till Kim och när man närmar sig kassorna så finns det massa godis. Och jag med min dåliga karaktär kunde ju inte stå emot  :) :) Jag kan ju säga att jag köpte godiset till Jasmin.... Men jag kommer nog hjälpa till med smaskandet.
Här kommer bilder på vad som handlades..

Kram


Ullared!!!

Ja idag bär det iväg till Ullared.. Så de tomma utrymmena jag gjorde i garderoberna igår kommer nog att fyllas på igen är jag rädd. Och det är nog inte bara kläder som kommer slinka ner i kundvagnen, det blir säkert lite gott och blandat. Jag återkommer med bilder vad som har handlats...

Ha en bra dag

Rensning!!!

Idag kommer det ske en rensning i garderoberna här hemma.. Kim han växer ur sina kläder med en rasande fart knappt så man hinner använda alla innan de är försmå :)  
Jasmin har så mycket kläder som hon har vuxit ur eller som hon inte använder längre.  Hon har ju en viss stil EMO stilen och då tar man inte på sig vad som helst. Så det är ingen ide att köpa kläder till henne när hon inte är med...
Kläderna från Jasmin får min granne ta över till hennes dotter. Kim´s kläder lämnar jag in på second hand. Så inget går till spillo.. Så var det ju alla mina kläder.... De flesta är väldigt trånga eller så går de inte på överhuvudtaget. Jag har ju 18 extra kilon på kroppen nu... Men jag får väl ta mig i kragen och försöka minska lite på kilona så kläderna passar igen :)

Kramar från oss


Jasmin och en av hennes outfits...

Lillebror..

I förra veckan kom Kim´s systrar Emelie och Amanda hit och hälsade på,det är Kim´s pappas barn. De busade och lekte med honom hela tiden, så han var helt slut när de hade åkt. Kim han somnade som en stock sen.
Jasmin (min dotter) hon börjar tycka det är mer roligt nu med en lillebror nu när han är med på noterna och inte bara äter och sover :)  
                                       
 Kim fick en napp med texten Lillebror på :)
             
                                        
 Amanda matar sin lillebror.....

Ha en underbar Måndag alla..

Nät shopping!!!!

Nu de senaste dagarna har det inte varit det bästa vädret precis. Vi har varit nere på Öckerö i 2 dagar och då hade vi bra väder så vi kunde bada i havet, lite kallt men det gick. Kim han var i plurret han med :) Han älskar verkligen att bada, han plaskar så det står härliga till. Nu var det ju saltvatten, tungan gick ut och in ur munnen hela tiden och han smackade, tydligen var det väl gott med lite salt smak.
Sedan har jag och Jasmin suttit och shoppat loss på nätet lite. Jasmin har hittat en massa snygga kläder. Jag har köpt nya gardiner,påslakanset och en lampa på www.jotex.se så nu ska det bli lite omstyling i sovrummet.



Idag Söndag kommer det bli en lugn dag inomhus för det vräker ner med regn här hos oss. Och ikväll kommer min stora tjej Jasmin åka till sin pappa igen hon har nu varit här i 2 veckor,det kommer kännas tomt utan henne. Får väl ge henne lite extra kramar idag.
Ha en skön söndag alla kram............

Lång paus!!!!

Hej igen nu har jag haft en väldigt lång paus från bloggen. Men nu känner jag mig fit for fight igen. Det har varit en rejäl pers med förlossningspsykos och depression. Jag har helt enkelt inte orkat uppdatera bloggen. Men nu ska jag ta mig i kragen och börja blogga igen.
En liten sammanfattning av vad som har hänt när jag har varit borta. Jag har bara tagit det lungt och tagit dagen som den kommer och laddat batterierna. 
Min lille Kim han har vuxit så det har knakat väger nu 9200 g och är 71 cm lång. Det har även varit barndop så nu har han fått vatten på skallen och fått sitt namn. Men han var väl inte så väldans glad när han fick vatten på huvudet. Men annars så skötte han sig utmärkt min lille prins.
Så nu kommer det att uppdateras mer regelbundet här igen hoppas ni vill läsa :)
Kramar från oss


RSS 2.0