Shoppat igen :)

Ja nu har man snart fördrivit ytterligare en dag som bara har rusat förbi.. Jag har hunnit med att tvätta,laga mat och varit på vattengympa så skönt var det. Ska börja med vattengympa varje måndag då kommer man iväg lite i alla fall och får röra runt på extra kilona :) Nu i eftermiddags efter gympan så hamnade jag framför datorn och slank in på www.hm.com. Och jag kunde ju inte låta bli utan det blev en del kläder ..

Skön kväll inleds nu med tv tittande Lipstick Jungle är ett måste.... KRAM


Sol & regn....

Har nu kommit hem efter ytterligare en helg i stugan på Kållandsö. Det har varit ganska skapligt väder förutom lite stört regn några gånger och en rejäl hagel skur..
I lördags hade vi besök utav ett par från Malmö. Frugan hon var lika barnvagns tokig som min mamma var. Hon köpte 4 barnvagnar en sitt kärra och två dockvagnar. Det lättade lite bland alla vagnar vi har men vi har nog ca 70 talet kvar skulle jag tro... Jag och pappa har nu bestämt oss för att vi ska börja sälja av lite av alla vagnar och bara spara några som är speciella och betyder något för oss. Mamma ville ju startat ett museum med alla vagnar och jag skulle gärna ha uppfyllt den drömmen men det finns inte tid till det som det är nu tyvärr..

Ha en bra dag alla............

Detta var en av vagnarna vi sålde...


Inte glömt...

Hej nej jag har inte glömt av bloggen. Jag har bara varit i stugan och tagit det lungt och jag har en liten regel att det ska inte finnas någon dator i stugan, utan man ska njuta av annat istället. Långa härliga promender har det blivit,god mat och bara tagit det lugnt.
Igår var  jag på team möte med jobbet, jag ska ju börja jobba igen på tisdag den 1 september 4 timmar per dag . Jag längtar faktiskt till jobbet igen. Ska blir skönt att komma hemifrån lite och träffa lite folk.. Det blir väldigt mycket samma nu när man bara går hemma dagarna går sin gilla gång. Jobbet kommer nog bli en liten andningspaus för mig och jag kommer längta lite efter min prins. Många kanske tycker att jag prioriterar fel när jag inte kommer vara hemma så länge som det går med mitt barn. Men vi är alla olika och jag trivs med att jobba och Kim kommer må så bra hos 2:a mormor.

Ha en bra helg allihopa önskar vi kramar........



Kim kör morfars lastbil :)

Höst fägring....

Idag efter vi hade varit och ätit hos pappa åkte vit och handlade nya blommor till ute platserna. Mina pelargoner har gjort sitt för säsongen så nu var det dags för lite nytt. Och nu har det börjat komma in lite höst blommor som ljung och kål. Det blev inga ljung nu utan det får dröja någon månad till innan ljungen får ta plats.
Nu blir det en lugn eftermiddag i solen för mig och Kim..

Ha en bra torsdag..






Kvälls lektyr!!!

Åh idag kom den efterlängtade IKEA katalogen. Så kvällens läsning är räddad. Jag får alltid en massa ideer och förslag på vad man kan göra i hemmet. Inte alls säkert att man köper så mycket nytt men man får tips på vad man kan göra med det man har. Sen när man åker till IKEA  så slinker det alltid ner värmljus och doftljus i påsarna plus lite annat smått och gott. Tror inte att det är så många som åker till IKEA utan att köpa värmeljus :)
Mitt projekt som jag ska göra här hemma är att måla om ett skåp jag har i köket det är idag lutad furu men ska bli svart är tanken..


Promenix..

Ja idag på morgonen så blev det en riktig lång promenad.. Kim han höll sig vaken nästan hela vägen men när vi nästan var hemma så somnade han.. Jag däremot flåsade,frustade och svettades så det bara rann av mig. Konditionen är nog inte vad den borde vara trotts att man går promenader två gånger om dagen när vädret tillåter :)
En sväng in i duschen och fixa till sig så nu är man fit for fight igen.. Nu blir det frukost sen kommer jag bli bjuden på mat kl 12,30 det blir fläsk och löksås..

Ha en underbar tisdag..


En trött hjälte........

Kräftskiva.

I Lördags hade vi haft kräftskiva i stugan. Det bjöds på krabbklor,räkor och naturligtvis kräftor. Jag åt med god aptit så magen stog i fyra hörn efter det. Men det var så GOTT!! Kim han var med på festen och mumsade på färsk barkis :)
Söndagen var vi i stuga till på eftermiddagen då bar det av hemmåt igen. Och på kvällen så blev jag och Kim bjudna på mat uppe på Ålleberg det blev snitzel och våffla med grädde och glass efter riktigt mumma alltihop.
När vi kom hem kl20.30 så var det välling för Kim´s del och han somnade som en stock räckte att jag lade han så var det suss gott.



En glad liten kille .....


Festen blev lyckad....

80-tals nostalgin blev en riktig hit i fredags.. Förfesten var nog bäst men det brukar nästan alltid vara så .. Sen när man väl kommer ut så kommer man bort ifrån varandra och man träffar massa annat folk och snacka med. Jag blev trött ganska så fort så jag var hemma redan kl 00.30 och snarkade i bingen. Men jag var ju ute en stund i alla fall...

Lite bilder från festen..

Mia                          Veronica                Catta

Emma                      Jag


Fest...

Ja nu ikväll blir det fest med ett gäng kompisar som jag inte har partat medd på 1,5 år. Ska bli så kul vi ska gå till folkets park här i satn det är nämnligen 80-tals nostalgi med Attack. Hoppas nu bara att jag inte har för höga förväntningar och det blir pankaka av allt, men det tror jag inte,... Lill prinsen är hos morfar i tryggt förvar..

Så nu blir det till att ge sig iväg på partaj :)


OK!!!!

I dag så var BVC sköterskan här och gjorde Boel test på Kim. (Det är hörsel och syntest) Allt gick hur bra som helst. Han kollade och lyssnade precis som han skulle. Så det blev en stor OK stämpel i rumpan :) Alltid lika skönt när det går bra och allt är som det ska. Den största oron man har är ju att det ska vara något galet med sina barn.
Nu väger han 9785g och han följer sin kurva jätte fint. Nu får vi se om han spräcker 10 kilos gränsen vid nästa koll i oktober. I morgon kommer jag ge mig iväg till stugan igen för min pappa har sin sista veckas semester nu.

Kramar från oss.



Den godkända lilla killen :)



Nybadad och fin :)

Hemma igen..

Ja nu var man hemma igen efter underbara dagar i stugan på Kållandsö. Vädret har varit klanderfritt och en skinande sol varje dag. Vi har varit ute och åkt båt och badat. Mina älsklingar har varit med båda två för det har varit min helg att ha Jasmin. Det enda orosmolnet som har funnits har varit att Jasmin blev magsjuk av mat jag beställde til henne. Hon spydde hela natten mellan fredag och lördag stackarn. Hennes komentar till detta var att hon kommer inte äta mat från Marinan på ett bra tag.
Idag kommer BVC sköterskan hem hit för att göra Boeltestet på Kim så jag återkommer med info av hur det gick :)
Kram så länge....


Nät shoppat!!!

Igår så blev det lite nät shopping igen.. Gillar verkligen att shoppa via nätet det är så smidigt,man kan i lugn och ro sitta och kolla vad man vill ha. Fast nu handlade jag inte till mig själv utan till min dotter :)
Sidan jag handlade på heter www.beautyinsideout.se  finns kläder,porslin,halsband mm. Tycker att ni ska kolla in den sidan om ni inte redan har gjort det :) finns mycket snyggt..
Idag kommer jag ge mig iväg till stugan igen så nu kommer det nog inte bli något inlägg på några dagar.

Ha fina dagar..



Detta var vad som köptes ett Kan Dee linne

Tentakler!!!

Lille Kim han ligger verligen inte där man lade honom. Nu är det full fart med att åla runt och upptäcka världen runt omkring sig. Och armarna blir som långa tentakler. Man får ha koll på vad man har för saker liggandes runt omkring honom. Allt han får tag i ska in i munnen och undersökas :)
Utvecklingen går så fort nu han lär sig massor med nya saker hela tiden.
Idag kom vi hem från stugan vi åkte dit i måndags kväll. Vi kommer åka tillbaka till stuga i morgon igen för min fader fyller år på Torsdag,så då blir det lite kalas med färskpotatis,varmrökt lax och räkröra MUMS...
En fin Tisdag önskar vi :)



Ser ut som  han har världens prise snus inne :)

Underbar helg...

Denna helgen har varit helt underbar. Vi åkte iväg till stugan på Kållandsö i Lördags. Solen har faktiskt skinet mellan molntapparna.och vi har klarat oss från regn. Det enda som förstörde helgen var att i fredags kväll köpte vi hem mat och jag blev sjuk på kvällen och spydde.. Troligen matförgiftning men jag var bra i magen på lördagen igen. Under stugbesöket har vi hunnit med en massa promenader, och Kim han har badat i sin balja. Han splaskar och skvätter så det står härliga till det allt runtomkring blir plaskblött..
Här kommer lite kort från helgen..

Ha en fin dag..........



Så glad är man när man ska bada....



Plask plask......................

RSS 2.0