Torsdag...

God morgon alla i vårt avlånga land.
Min frukost de senaste dagarna har bestått av knäckebröd Wasa sport+ med smör (riktigt smör) och avocadoskivor på. Strör även på lite örtsalt MUMS!!!!


Jag har nu frångått min mannagryns nojja som jag hade när jag var gravid :) Lustigt det där att man kan snöa in på olika saker när man är på jäsning..
Igår var det en försäkrings mäklare här. Och jag tecknade en försäkring för Kim. Trygg Hansa de hade bland de bästa försäkringarna. Rimlig premie att betala och bra ersättningar om det händer något :)
Ska nu städa och tvätta lite....

Kramar

Kommentarer
Postat av: Anci

Äter knäckebröd nästan varje morron. Jag har också Trygg Hansa till Samantha, tycke rdom är bäst.... Ha en bra dag

2009-02-05 @ 09:46:35
URL: http://www.metrobloggen.se/samanthasmamma
Postat av: Eva

Barnförsäkring är nog bra att ha. Jag fick min dotter för tidigt, så vi hade problem att teckna en sådan. Men till slut gick det. Vi har aldrig behövt använda försäkringen, men det känns ändå tryggt att ha en sådan.

Ha en fin dag!

2009-02-05 @ 09:58:05
URL: http://soscary.blogg.se/
Postat av: Nina

ah va jobbigt. men hoppas att han kommer iaf. du lär ju märka om han inte gör det menar jag ;)jo ja har varit vaken sen 8, sen upp i natt dåra. å mannen är på jobbet så man har inte så mkt val än att vara vaken.. fast man skulle vilja sova av sig skiten..lycka till idag!!

2009-02-05 @ 10:51:43
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Lena

Knäckebröd hade jag dille på när jag väntade Lillen, föråt mig, och det är först nu som jag har klarat av att börja äta det igen :-) Hamburgare var något jag INTE tålde ens att se däremot när jag var gravid. Kräktes nästan bara av Mc Donalds skylten ;-)

Kram

2009-02-05 @ 13:08:05
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Nina

ja jag är så glad att jag har honom. tar ju av belastningen något, även om maten blev så sen. men jag hade inte orkat igår. å idag vet jag inte om jag orkar någe heller. lyckades iaf få Theo att somna nu. så jag hann käka lite.. får se hur länge jag orkar hålla ut här.. hatar att vara förkyld. blir ju inte bättre om man inte får sova heller..hur är det med er? har ni något roligt planerat inför helgen? krams

2009-02-06 @ 13:46:23
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0