Mina inköp!!!

Ja nu har man tagit  sig tiden att lägga upp bilder på vad jag handlade i Ullared. Det blev faktiskt inte så mycket som slank ner. Det blev lite kläder till mig, en skinnjacka till Jasmin,olika kläder till Kim och när man närmar sig kassorna så finns det massa godis. Och jag med min dåliga karaktär kunde ju inte stå emot  :) :) Jag kan ju säga att jag köpte godiset till Jasmin.... Men jag kommer nog hjälpa till med smaskandet.
Här kommer bilder på vad som handlades..

Kram


Kommentarer
Postat av: misshopeful

Var det mycket folk inne eller slapp du köandet? Ofta kan det ju vara knökfullt på parkeringen men sen är det inga köer varken utanför eller vid kassorna. Nu när det varit så dåligt väder är det många som väljer att åka till Ullared. Föresten, har du hört att det ska bli en dokusåpa på Ullared. Jajamensan, hela fem avsnitt. Ha,ha nu gör det dokusåpor på allt. Har tom hört att man kan gifta sig i kön in..Men jag såg då ingen prälle i kön när jag var där sist ;)

Ha, det gott.

kram

2009-07-24 @ 06:52:03
URL: http://misshopeful.blogg.se/
Postat av: Helena

Godmorgon! Vad mycket fint, gillar verkligen jackan. Är själv på jakt efter en svart skinnjacka, den där var jättesnygg!Hoppas att du får en jätttefin dag!

2009-07-24 @ 10:19:20
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Lena

Det var inte mycket som du fick med dig hem :-) Men just barnkläder tyckte jag inte att det fanns nu, inte i Lillens storlek ( 90 ) i allafall. Var det mycket folk?



Kramis

2009-07-24 @ 11:30:23
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Linda

Fina saker och jackan var grymt snygg:-)



Ibland då man är på såna där ställen så köper man bara för köpandets skull, bättre lite inhandlat men välbehövt än köpa bara för att fylla ut garderoben:-)



Ha en skön dag..

2009-07-24 @ 13:39:20
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0